Projecten


Je kunt bij mij terecht voor tuinontwerp en aanleg. Maar je kunt ook bij mij terecht voor het maken van een afdak, het maken van een groendak én voor one of kind tuinmeubelen zoals tafels en tuinkasten. 
Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op.AVOND LICHTHoutconstructie, terras, cortenstalen fontein, belichting, gazon, bordersNATUURLIJKE SCHUTTINGCreëer op een natuurlijke manier privacy in een stadstuin. Hiervoor is een houten schutting geplaatst met leibomen. Zo houd je je tuin groen en privé.GROENDAKFleur je tuin op door je afdak of tuinhuis te voorzien van een groendak. Het zorgt voor veel kleur en is goed voor de bijen.RUIMTE In een tuin moet soms ruimte zijn om van alles te kunnen doen. Het is onwenselijk om van je hele tuin een terras te maken. Ik werk daarom graag met verschillende vlakken in een tuin. Zo is er ruimte voor alles. EEN ALTIJD BLOEIENDE TUINMet een goed beplantingsplan kun je
het hele jaar door genieten van een
tuin in bloei.ORGANISCHE LIJNEN


Werken met organische lijnen geeft je tuin nog meer levendigheid. Daarnaast creëer je hierdoor gemakkelijk diepte in je tuin.

ADRES:

Boomstraat 49A 
5291 AE Gemonde


Telefoon NL: +31 6 241 664 33

Telefoon BE: +32 485 141 937

Email: info@tuingenoegen.nl

Copyright @ All Rights Reserved