Projecten

Projecten


Je kunt bij mij terecht voor tuinontwerp en aanleg. Maar je kunt ook bij mij terecht voor het maken van een afdak, het maken van een groendak én voor one of kind tuinmeubelen zoals tafels en tuinkasten. 
Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op.

SFEER

Een goed geplaatste tuinverlichting is een garantie voor erg aangename avonden. Gecombineerd met het geluid van de fontein op de watertafel van Cortenstaal en ondersteund door de geborgenheid die de houten schutting biedt, is dit het perfecte terras geworden om de loungebanken te plaatsen.

NATUURLIJKE SCHUTTINGCreëer op een natuurlijke manier privacy in een stadstuin. Hiervoor is een houten schutting geplaatst met leibomen. Zo houd je je tuin groen en privé.

GROENDAK

Fleur je tuin op door je afdak of tuinhuis te voorzien van een groendak. Het zorgt voor een vertraagde afvoer van het regenwater bij hevige buien, heeft een verkoelend effect op een urbane omgeving, maar kan ook erg mooi zijn en heeft een vitale functie voor de migratie van nuttige insecten en pollinators zoals bijen.RUIMTE In een tuin moet soms ruimte zijn om van alles te kunnen doen. Het is onwenselijk om van je hele tuin een terras te maken. Ik werk daarom graag met verschillende vlakken in een tuin. Zo is er ruimte voor alles. EEN ALTIJD BLOEIENDE TUINMet een goed beplantingsplan kun je
het hele jaar door genieten van een
tuin in bloei.ORGANISCHE LIJNEN


Werken met organische lijnen geeft je tuin nog meer levendigheid. Daarnaast creëer je hierdoor gemakkelijk diepte in je tuin.